HUK har det svært mod Nørrebros damer

Denne gang vandt Nørrebro 26-19 i en kamp, hvor HUK valgte de forkerte løsninger

Bo Hilste

 

Håndbold: Normalt har HUK en stærk defensiv, og det har givet en del point i sæsonens løb, men i de seneste to kampe har defensiven slået revner, og da man samtidig valgte de forkerte afslutninger i for mange situationer, skulle det gå galt mod et ikke ueffent Nørrebro-hold.

"Jeg havde ikke forventet mig meget af denne kamp," sagde træner Lars Nielsen efter kampen, "!for Nørrebro ligger meget dårligt til os med deres meget fysisk betonede spillestil."

Og det fik han ret i, for hjemmeholdet tog godt fra i forsvaret, og da der kun mødte en dommer frem, gik flere grove forseelser upåtalte hen, som da Sabine Cerwin blev skubbet voldsomt i to afslutninger fra højre fløj uden straffekast og udvisning.

"Men dommeren skal ikke have skylden, vi dækker for dårligt op og brænder for meget," fortsatte træneren.

HUK var bagud 3-6 efter ti minutters spil, men hentede Nørrebro ved 7-7, men da HUK ikke fik de omtalte straffekast, og Mette Ith-Hansen brændte ved 9-11, endte halvlegen 14-10 til Nørrebro.

Charlotte Roed spillede pludseligt op til sit vanlige, høje niveau i starten af kampen, men HUK fik aldrig lukket hjemmeholdets stærke streg ned, hverken i spil 6 mod 6 og heller ikke ved en dobbelt mandsopdækning, der bare satte holdet ekstra bagud til 14-22 midt i halvlegen.

Der var ikke meget spræl i gæsterne mere, men til deres ros må det siges, at man strammede sig op og forhindrede den helt store kollaps og endte med hæderlige 26-19 til Nørrebro.

"Jeg tror, sidste års afslutning, hvor vi endte med at rykke ud efter at have ligget i sikkerhed det meste af sæsonen sidder i hovedet på spillerne, så nu glæder vi os til lidt vinterferie, hvor vi kan lade batterierne op og tanke lidt selvtillid. Fire af de sidste seks kampe er på hjemmebane, så vi skal nok få de to-tre point, som vil være nok til at redde os," sluttede træneren.

HUK har på 7. pladsen 13 point for 16 kampe med fire point ned til tredjesidstepladsen.

Håndbold, 3. division damer:

Nørrebro-HUK 26-19(14-10)

HUK: Sabine Serwin 7, Pernille Hjort-Jepsen 5, Ditte Kristensen og Mie Bendtsen 2, Zakia Chahboun, Mette Kristiansen og Dinesha Kohsel 1

HUK møder Holbæk i en pokalkamp tirsdag aften 19.45 i Egedalshallen og derefter Lyngby i Egedalshallen lørdag den 21/2 kl. 12.00.