Hot bluesstjerne gi’r den fuld blues

Bluesstjernen Mike Andersen gæster Ishøj Kultur Café. Foto: Christian Bardrum
Bluesstjernen Mike Andersen gæster Ishøj Kultur Café. Foto: Christian Bardrum

Det er blevet en tradition, at Mike Andersen med sit band starter turnéen hvert år i Ishøj Kultur Café. 2016 er ingen undtagelse.

Man kan se frem til en skøn oplevelse med virkelig lækker blues/rock fra en af landets hotteste bluesstjerner. Det foregår den 19. januar klokken 20.00 i Ishøj Kultur Café.

Har man én gang oplevet Mike Andersen live, ved man, at bandet holder et skyhøjt og internationalt niveau. For Mike Andersen og band er i den grad et eksempel på, at man kan spille sig til succes. Siden Mike Andersen holdt sit indtog på den danske live-scene, er det kun gået en vej: Op!

Åbenlys spilleglæde

Flere og flere koncertgængere har fået øjnene op for den lange århusianers evne som performer og sangskriver. Mike Andersen besidder en åbenlys spilleglæde og en klædelig, teknisk nonchalance, samtidig med at han har en virkelig stærk vokal. Sammen med sit band bestående af Johannes Nørrelykke, Kristian Fogh, Kristian Kold og Jens Kristian Dam udgør de et unikt fællesskab.

Mike Andersen har tidligere leveret fem velproducerede studioalbums og vandt i 2015 en DMA Blues for Årets Bedste Bluesudgivelse for sit seneste album 'Home'. Hvert eneste af hans albums har haft deres egen distinkte lyd og udtryk, båret frem af Mikes overbevisende klassiske sangskrivning og hans indfølte og kraftfulde vokal.