Horsens-chef efter nulløsning: Vi falder ikke døde om

AC Horsens’ cheftræner, Jens Berthel Askou, er tilfreds med ét point mod AaB, selv om det lugtede af en sejr.

Horsens-træner Jens Berthel Askou holdt hurtigt op med at være nervøs for AaB i 0-0-kampen mandag aften.

Horsens-træner Jens Berthel Askou holdt hurtigt op med at være nervøs for AaB i 0-0-kampen mandag aften.

Cheftræner i AC Horsens Jens Berthel Askou kommer ikke til at ligge søvnløs over, at hans hold "kun" fik ét point i 0-0-kampen mod AaB på hjemmebane mandag aften.

Askous mandskab fik ellers lagt et godt tryk på AaB i anden halvleg, og han var ikke nervøs for, at AaB ville score, for hans hold så solidt ud fra sidelinjen.

– Vi falder ikke døde om over, at vi kun fik ét enkelt point. Vi gjorde, hvad vi skulle, og vi investerede det, der skulle til for at vinde kampen.

– Vi havde flest kræfter til at jagte en scoring til sidst, og jeg føler, at vi var tæt på. Jeg følte mig ikke nervøs for AaB i anden halveg. Jeg kan ikke huske, at de havde et skud på mål.

– Efter de første 35 minutter følte jeg mig overhovedet ikke truet af dem, siger Jens Berthel Askou efter kampen.

Cheftræneren følte sig så sikker, at han længe legede med tanken om at sætte den målfarlige forsvarsspiller Magnus Jensen frem i angrebet.

– Vi overvejede, om vi skulle satse endnu mere og talte om at smide Magnus Jensen frem, men det kunne også gøre, at kampen tippede til AaB, da de har spillere, der er farlige på omstillinger. Jeg følte, at vi skabte chancer alligevel, siger Askou.

Han er dog ikke uden roser til AaB og træner Erik Hamrén efter den målløse bundkamp.

– AaB skal også have stor ros for at følge tingene til dørs defensivt. Det skal man også anerkende. De begynder at se mere solide ud, i forhold til noget af det video vi har set.

– Det har Erik (Hamrén red.) haft fokus på, kan man se, og det lykkedes de godt med i dag (mandag, red.).

Netop Erik Hamrén mener også, at det går i den rigtige retning for hans mandskab, som han overtog for et par uger siden.

– Vi har udviklet os siden den første kamp mod AGF. Vi har vist siden, at vi er ved at få en god struktur og en god attitude på banen, men der er stadig mange ting, vi skal blive bedre til, siger han og uddyber:

– Det var for eksempel ikke så mange chancer, vi skabte i kampen, men vi forsøgte. Vi gør det så godt, vi kan, og vi forsøgte at vinde.

Næste gang, AaB skal forsøge at få sin første sejr under Hamrén, er på fredag, når holdet skal en tur til Lyngby. AC Horsens skal i aktion igen på søndag på udebane mod FC Midtjylland.

/ritzau/