Holte Badmintonklub henter tre guldmedaljer ved DM

Det var en flot guldhøst, som spillerne fra Holte Badminton sikrede sig ved DM

I weekenden blev der afholdt Danmarksmesterskaberne i badminton for veteraner. Mesterskaberne blev afholdt i Sportscenter Herning, som var vært for første gang.

Der var over 200 deltagere fra 80 klubber, og der blev spillet mere end 300 kampe. Der blev kæmpet i 5-års intervaller fra 35+ til 70+ og i 5 forskellige kategorier (herresingle, damesingle, herredouble, damedouble og mixdouble).

I 45+ lykkedes det Carsten Loesch fra Holte Badmintonklub at blive danmarksmester i herresingle. Han løb også med guldet i mixdouble i 45+ med sin makker Dorte Steenberg fra Solrød Badmintonklub.

I herredouble i 45+ havde Carsten Loesch, og hans makker Morten Aarup fra Silkeborg Badmintonklub, dog fundet deres overmand. De fik en fortjent sølvmedalje, idet de tabte til Jens Eriksen og Bo Sørensen i finalen. Jens Eriksen har tidligere vundet guld til All England, sølv til VM og bronze til OL, og han spiller stadig fantastisk badminton.

Derudover vandt Jesper Schou Nielsen, ligeledes fra Holte Badmintonklub, en guldmedalje i herresingle i 60+. Jesper fik også en bronzemedalje i herredouble i 60+ med sin makker Jens Dall-Hansen fra Vejle Badmintonklub.

adk