Holsted sejrede påny

Foto: Martin Arnoldus

SPEEDWAY: Der var drama til fingerspidserne, da Slangerup Speedway Klub i søndags i Anti Rust Speedway Leagues topbrag mod Holsted skulle forsøge at revancere sidste uges nederlag i Jylland.

Men det blev alligevel noget af en fuser for SSKs fans blandt de hele 1003 fremmødte tilskuere, idet Holsted, denne gang uden eks-verdensmester Nicky Pedersen, i sidste ende løb af med sejren med cifrene 51-48 efter en jævnbyrdig match, som jyderne dog førte fra start til slut.

Men der var spænding om resultatet gennem hele matchen. Da Holsted efter 11. heat førte 37-29, syntes SSKs muligheder for triumf imidlertid spinkle. Men holdleder Mikael Lohmann lavede en genistreg ved at sætte den engelske superreserve Chris Harris ind som joker i 12. heat og med 7-2 i dette heat var SSK pludselig tilbage i kampen.

SSK havde alle muligheder for at vinde ved stillingen 46-47 til Holsted før sidste heat, men jydernes Grand Prix kører Niels Christian Iversen vandt heatet, og Mikael Lohmanns mandskab måtte således atter se et nederlag i øjnene til stærke Holsted:

" Det var et spændende væddeløb, hvor alle kæmpede flot. Men vi må konstatere at Holsted havde stærkere reservekørere end os, hvilket var afgørende for resultatet. Med en stærk engelsk indstilling beviste reserven Chris Harris sit værd og ham får vi bestemt at se igen i Slangerup," var Mikael Lohmanns kommentar efter dysten. SSKs point: Chris Harris 18+1, Leon Madsen 10, Kenneth Hansen 7+2, Mads Korneliussen 7, Henrik Wedel 4 og Klaus Jakobsen 2. Slangerup holder nu sommerferie og møder Outrup ude i sidste grundspilskamp den 2. august kl. 19.