Stafet mod kræften

En af de store og tilbagevendende begivenheder er Stafet for Livet – Egedal, der i år finder sted den 13. – 14. juni i Byparken ved Kulturhuset i Smørum. Der bliver masser af underholdning og mange klubber og foreninger har meldt sig til at bakke op om den gode sag – at samle ind til Kræstens Bekæmpelse.

Lørdag vil der være musik og sang fra scenen, på plænen kan man møde sundhedsbussen, dansere, ponyridning og meget andet. Der vil også være et fightertelt, et børnetelt og et wellnesstelt og en masse frivillige, der skal gøre dagen helt speciel.

Noget specielt er lysceremonien, der er meget stemningsfuld, hvor der vil være sang og tale ved blandt andre sognepræst Edith Thingstrup, mens lysposer med tekst og tegninger sender tanker til dem, der tabte kampen, dem der kæmper, men også til dem der vandt kampen mod kræften.

Ved afslutningen om søndagen får stafetten besøg af vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse og national ambassadør for Stafet for Livet, Per Larsen.

Det er 3. gang, at Stafet for Livet afholdes i Egedal og blandt de deltagende er LSF, der blandt andet har besluttet, at alle entreindtægter fra Danmarksseriekampen lørdag den 13. juni mellem LSF og Slagelse skal gå ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Derudover er der blevet fremstilet specielle spillertrøjer med ’Stafet for Livet’ logoer på til kampen.

Efter kampen vil spillertrøjerne blive solgt på auktion og overskuddet tilfalder også Kræftens Bekæmpelse.

Stafetten foregår i øvrigt også om natten for at symbolisere, at kræftpatienter kæmper med sygdommen hele døgnet og derfor skal der være stille og stemningsfuldt og tid til eftertænksomhed,.

Man kan læse mere om programmet på www.stafetforlivet.dk/egedal.