HØJ tog sidste stik

Er nu klar til kval-kampene efter sejren over Freja

Foto: Ove Dyrstrøm

HÅNDBOLD. I sæsonens sidste ordinære dame 2.divisionskamp mellem HØJ og Freja var det to hold, som på forhånd havde afklaret deres skæbne, idet HØJ var klar til kval-kampene om oprykning til 1.division, mens Freja var dømt til nedrykning, og det satte sit præg på kampen, selv om begge hold gerne ville slutte pænt af.

Freja, som er et rutineret mandskab, fulgte da også godt med, så længe kræfterne rakte, og det gjorde de i 1.halvleg, hvor de kun var bagud med et par mål gennem hele halvlegen, så pausestillingen endte på 10-8. I 2.halvleg var gæsterne med de første 10 minutter, og så gik det som ventet, at HØJ løb dem over ende i den sidste del af kampen, som endte med slutcifrene 25-18.

Nu ser HØJ og træner Claus Kuno i stedet frem til de første kval-kampe, der allerede starter i påskedagene. Det er i skrivende stund endnu ikke ligger fast, om det bliver Skærtorsdag eller Langfredag, at den første kamp spilles i Ølstykkehallen mod Søndermarken IK. Derefter skal HØJ til Odense og møde DHG. De to bedste af de tre 2.divisionshold går derefter videre til kval-kampene mod 1.divisionsklubberne Tarm-Foursom og Virum-Sorgenfri.

"Vi har en fair chance for at komme videre efter de to første kampe. Det skal vi tro på, når det også er hold fra 2.division", fortæller Claus Kuno til Lokalavisen.

KAMPFAKTA. 2.division, damer: HØJ – Freja 25-18 (10-8). HØJ: Vibeke Gunge 6, Ida Kingo 6, Helene Steffens 2, Anne-Cathrine Jacobsen 2, Julie Grønbech 2, Louise Vendelbo 2, Frederikkke Gulmark 2, Trine Mortensen 2, Denise Kjærulff 1.