Hobro-boss: Truppen er den stærkeste nogensinde

Selvom Hobro er startet skidt i ligaen, så peger sportschef Jens Hammer på en stærk trup, der mangler samspil.

En af sidste sæsons store overraskelser i Alka Superligaen var oprykkerne fra Hobro. Klubben formåede ikke bare at overleve i ligaen, men også at gøre det sikkert med en syvendeplads.

Hobros anden sæson i ligaen er dog startet skidt med bare én sejr i seks kampe og en foreløbig sidsteplads. Det har blandt andet været svært at holde fast i den stamme, som gjorde det så godt sidste sæson.

Klubben har solgt flere profiler, men derudover så er blandt andre holdets store profil Quincy Antipas skadet for en længere periode, og det gør ondt, ifølge sportschef Jens Hammer Sørensen.

– Der er dog også kommet gode spillere ind, og jeg synes jo, at den nuværende trup er den stærkeste, vi nogensinde har haft.

– Men vi mangler stadig vigtige spillere som f.eks. Quincy Antipas og Anders Egholm, der betyder utroligt meget for os, siger han.

Sportschefen er optimistisk i forhold til erstatningerne og spillet på banen, selvom resultaterne mangler.

– Men jeg må også sige, at erstatningerne gør det fint, og spillet ser lovende ud, efter at holdet bliver mere og mere samspillet.

– Men vi er stadig på jagt efter en kant, der kan gøre noget godt for os, siger Jens Hammer Sørensen.

Anfører Mads Justesen forsøger ligeledes at kigge fremad efter den svære start.

– Nu må vi arbejde hårdere og rykke sammen i bussen. Vi har altid været stolte af vores sammenhold og gejst, og det er jo nu, at vi virkelig skal vise, at vi har det, siger han.

Han peger desuden på, at der altid er en indkøringsfase med nye spillere, der skal passes ind på holdet.

– Vi har solgt nogle vigtige spillere, og vi har nogle skader, og det betyder, at nye skal tage over.

– Det tager sin tid at få dem i gang, og det er vi i gang med nu. Så må vi håbe, at vi snart får vores stamspillere tilbage, siger anføreren.

Meldingen fra Hobro er, at man forventer, at Antipas bliver opereret i anklen i næste uge. Dermed kan efterårssæsonen være i fare for angriberen, mens Anders Egholm skulle være klar til næste kamp.