Hjælp politiet med at fange den cyklende bankrøver

Efterlyser vidner, der har set røveren køre fra Danske Bank 20. januar

Foto: Michael Braunstein

Nordsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at opklare røveriet 20. januar mod Danske Bank på M.D. Madsensvej 10 i Lillerød. Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set gerningsmanden forlade stedet, hvilket skete på cykel.

Røveriet skete tirsdag 20. januar klokken 11.45, hvor en mand henvendte sig i banken og krævede penge. Manden talte meget sparsomt engelsk, med accent, og personalet i banken havde svært ved at gøre gerningsmanden forståeligt, at det var en pengeløs bank.

Gerningsmanden beskrives som:

Mand, 20-25 år, 165-170 cm. høj, slank af bygning, lys i huden, evt. østeuropæisk af udseende. Han vær iført mørk hættetrøje, blå jeans og gummisko, og han var maskeret med et sort tørklæde for munden.

Manden bar på en ca. 50 cm. lang genstand, der var pakket ind i sort plast.

Gerningsmanden kørte fra stedet uden udbytte på en hvid/beigefarvet damecykel, som var parkeret ud for banken. Han kørte ind i passagen mellem butikkerne 'MR' og Kvicklys fiskeforretning og forsvandt i ukendt retning, oplyser politiet.

Henvendelser til politiet bedes rettet til politikommisær Morten Riisager-Pedersen, Nordsjællands Politi, Station Midt, på tlf. 114.