Hillerødborger bliver direktør for 1000 ansatte

Miriam Toft er ny direktør for Aleris Omsorg, som har 1000 ansatte i Danmark

Miriam Toft, som bor i Hillerød, overtager direktørstolen hos Aleris Omsorg.

Virksomheden er landets største private udbyder af hjemmepleje, plejecentre og botilbud for handicappede, og med 8500 ansatte, heraf 1000 i Danmark, er Aleris blandt de største private udbydere af sundheds- og omsorgsydelser i Norden.

For nylig annoncerede Gribskov Kommune, at Aleris Omsorg har vundet fire ud af otte delkontrakter i danmarkshistoriens hidtil største udbud på ældreområdet, som totalt har en værdi af omkring 2 milliarder kroner.

Miriam Toft overtog 1. april roret i Aleris Omsorg efter nordmanden Geir Lægreid, som fremover alene skal varetage direktørposten i det norske selskab.

Aleris Omsorg deltager nu i flere andre udbud på ældreområdet i danske kommuner, også uden for Sjælland, hvor aktiviteterne hidtil har været koncentreret. Søsterselskabet, Aleris-Hamlet, driver også privathospitaler i fire jyske byer.

39-årige Miriam Toft kom til Aleris i 2003. Efter at have været henholdvis områdechef og driftschef blev hun i 2008 udnævnt til COO og driftsdirektør for Aleris Omsorg. I starten af 2012 overgik Miriam Toft til en stilling som HR-direktør. Hun har en baggrund som sygeplejerske samt flere relevante lederuddannelser.