Hillerød-holdene bider sig fast i toppen

ASGI spillede uafgjort mod topholdet, Nødebo vandt lokalopgøret mod FIF, mens Gørløse tog en vigtig udebanesejr mod Stenløse

Foto: Jesper Frank Christensen

Alsønderup tog lørdag imod Humlebæk i et decideret topopgør mellem rækkens nummer et og to. ASGI var foran 2-0, men måtte tage til takke med uafgjort og derved status quo i toppen.

I første halvleg bølger spillet frem og tilbage med chancer til begge hold. Mod slutningen af halvlegen får ASGI dog mere overtag og i overtiden lykkes det at bringe sig i front. Kasper Slavenski sparker en dødbold tæt ind under mål, hvor Peter Buhl får skubbet den videre til Jess Hedemann, som sikkert scorer. Et glimrende udgangspunkt til anden halvleg, og blot fem minutter efter pausen øger ASGI til 2-0 ved Ronni Grønbech.

Optimismen er stor i Alsønderup-lejren, men der går desværre blot to minutter, før Humlebæk har reduceret, hvorefter momentum svinger i udeholdets retning. ASGI forsvarer så godt man kan, men i det 78. Minut falder udligningen, og 2-2 holder tiden ud. Alt i alt et fair resultat, selv om man efterfølgende må ærgre sig over at have sat en 2-måls føring over styr.

Lokalopgøret mellem FIF og Nødebo endte som forventet med en sejr til udeholdet. Fra kampens start sidder Nødebo tungt på kampen, og efter blot et kvarters spil er stillingen da også 2-0 til udeholdet, på et sjældent mål af forsvarsspiller Karsten Schmidt, og af Rasmus Vikkelsøe. FIF bringer dog lidt spænding tilbage i kampen i det 25. Minut, da man reducerer på et langskud. I anden halvleg er spillet mere lige, men med 20 minutter igen lukker Christian Larsen kampen med sin scoring til 3-1. "De første 25 minutter spiller vi det bedste hidtil i år." siger Nødebo træner Lars Halmgren " Vi er med i toppen, og hvis vi vinder den kamp, vi har i baghånden ligger vi a-point med ASGI på 2. pladsen. I så fald bør vi nok forhøje vores top-6-forventning til sæsonen"

Gørløse vandt lørdag en meget vigtig 3-1 sejr ude mod Stenløse, da holdene inden opgøret lå side om side i tabellen. Efter en skidt start og en Stenløse-scoring efter 25 minutter kommer Gørløse dog bedre med, og inden pausen har man vendt 0-1 til 2-1 på mål af Martin Borg og Dennis Holm. Jonathan Gustafson cementerer sejren i anden halvleg og Gørløse snupper alle tre point. "Det var en meget vigtig sejr. Vi har hæftet os på i toppen og samtidig hægtet en af de nærmeste konkurrenter af" siger målscorer Jonathan Gustafson efter kampen.

Jesper.sportenhip.dk

Serie 3:

ASGI – Humlebæk: 2-2 (1-0)

Målscorere: Jess Hedemann, Ronni Grønbech

FIF-Nødebo: 1-3 (1-2)

Målscorere:

FIF: Mads ?

Nødebo: Karsten Schmidt, Rasmus Vikkelsøe, Christian Larsen