Hidtil største satsning når Rævebjerg rocker

Mørkøv
Årets Rævebjerg Rock er Musik i Mørkøvs hidtil største satsning. Koncerten byder på navne som Lars Lilholt Band, Lis Sørensen, Anna David og Peter & De Andre Kopier.

Foto: Rita Sørensen

Rævebjerg Rock, som finder sted på Rævebjerg i Mørkøv lørdag den 21. juni, byder på en stjerneparade med nogle af landets bedste sangere og musikere: Lars Lilholt Band, Lis Sørensen, Anna David, Peter & De Andre Kopier. Arrangementet begynder om eftermiddagen og ventes først at slutte ved midnatstid. – Det er den største satsning Musik i Mørkøv har lavet til dato. Jeg er dog ganske fortrøstningsfuld, når jeg ser på vores forsalg og ikke mindst, når jeg læser anmeldelserne af vores orkestre, siger Dan Kristensen fra den arrangerende forening. Koncerten begynder med en god gang Gasolin- kopimusik leveret af Peter & De Andre Kopier, Næste solist på scenen har en solid succes på godt 60.000 solgte eksemplarer af udgivelsen "De allerstørste sange". Det er Lis Sørensen, der står klar med sin udvidede festivalbestætning. – Der hersker ingen tvivl om, at Lis Sørensen er i sit livs bedste form med et imponerende repertoire af sprællevende klassikere fra 13 soloalbums, siger Dan Kristensen. Tredje solist på Rævebjerg Rockscenen er med garanti kendt af de unge. Det er nemlig Anna David, som 10 gange er blevet nomineret til fornemme priser i Danmark, blandt andet Danish Music adward, Zulu Adwards og P3 Guld. Dagens sidste band er med sine ni gange i Mørkøv næsten blevet Musik i Mørkøvs "husorkester", og med et samlet pladesalg på to millioner og en lang stribe folkeeje-hits ved de fleste godt, at det her drejer sig om Lars Lilholt Band. I løbet af de sidste 10 år er Lars Lilholt Bands koncerter blevet et fast indslag i den danske sommer, som hundredetusinder af mennesker hvert år vælger at opleve. – Men der sker altid noget nyt ved en Lilholt-koncert. Der er altid nye sange, og i år er ingen undtagelse. Det bliver spændende at se, hvilke af sangene fra bandets nye cd "Smukkere med tiden", der kan slå et af de gamle hits af og presse sig ind på sætlisten, siger Dan Kristensen.

Hans Otto Bisgaard er konferencier

Til at kæde hele programmet sammen og gøre ventetiden kortere får Rævebjerg Rock besøg af ingen ringere end Hans Otto Bisgaard – kendt fra utallige radio og tv-programmer, og så selv følgelig som konferencier på Langelands Festivalen. – Vi har ikke tidligere haft konferencier ved Rævebjerg Rock, men vi glæder os meget til at få besøg af Hans Otto Bisgaard. Og vi er sikre på, at publikum også vil tage godt imod den populære radio- og tv-vært, siger Dan Kristensen. rs@nordvest.dk