HGI vandt over tophold

Foto: Mads Hussing

FODBOLD I weekenden kom HGIs damer igen på sejrskurs da holdet søndag vandt 3-2 over Frederiksværk i en kamp der blev spillet på Hillerød Stadion. I den seneste kamp mellem de to hold scorede HGI også tre mål, men det gjorde Frederiksværk også. Denne gang holdt HGI Frederiksværk på to scoringer og hjemmeholdet kunne derfor tage alle tre point.

Frederiksværk er med helt i toppen af serie 1 hvor HGI igen har en mulighed for at blande sig. Der er nu to kampe igen og kun to point mellem HGI på tredjepladsen og Frederiksværk på 2. pladsen. På 1. pladsen ligger Hi/Hjorten fra Herlev med en bedre målscore end Frederiksværk og og holdet fra Herlev har endda spillet en kamp færre.

HGI skal i næste kamp møde Bagsværd BK på udebane, hvor damerne han holde sig inde i kampen om oprykningspladserne. Kampen spilles på søndag på Bagsværd Stadion, og hjemmeholdet kæmper for at blive i serie 1. Bagsværd ligger i øjeblikket under nedrykningsstregen og kæmper for at blive i rækken. Det seneste opgør mellem HGI og Bagsværd blev spillet i begyndelsen af maj måned og her vandt HGI en komfortabel sejr på 4-1.