Herreligaens bundhold hyrer tidligere TTH-træner

Fra sommer og tre år frem skal Claus Uhrenholt sammen med Arne Damgaard stå i spidsen for HC Midtjylland.

Claus Uhrenholt har været i TTH Holstebro i mange år, men skal nu være cheftræner i HC Midtjylland. (Arkivfoto).

Claus Uhrenholt har været i TTH Holstebro i mange år, men skal nu være cheftræner i HC Midtjylland. (Arkivfoto).

I sommer stoppede Claus Uhrenholt som assistenttræner i TTH Holstebro, men han er ikke færdig med at være træner på højeste niveau.

Onsdag meddeler HC Midtjylland, der ligger i bunden af herrernes håndboldliga, at Claus Uhrenholt fra sommer tiltræder på en treårig aftale.

Han får den nuværende Skive-træner, Arne Damgaard, som assistent. De to har tidligere arbejdet sammen i TTH Holstebro.

HC Midtjylland har hentet blot to point i de første 18 runder, så de to trænere ved endnu ikke, om de overtager et hold på første eller anden klasse.

Men formand Kim Simonsen er optimist uanset hvad.

– De er bundrutinerede og har et fantastisk kendskab til både håndboldligaen og 1. division, så vi får tilført et team, der allerede fra starten er foran på point, siger Kim Simonsen.

– Vi håber selvfølgelig alle på, at det er et ligahold, som de overtager, når de tiltræder 1. juli. Men skulle det være 1. division, så er forventningerne afstemt, så vi på forhånd ved, hvad der forventes, siger han.

Claus Uhrenholt stoppede som assistenttræner i TTH Holstebro efter sidste sæson, hvor klubben kæmpede ihærdigt for at undgå nedrykning.

Han har ad flere omgange været i TTH Holstebro siden 1990'erne. Der har også været afstikkere. Op gennem 2010'erne var han således ansat hos Bjerringbro-Silkeborg, Ribe-Esbjerg og Lemvig-Thyborøn.

/ritzau/