Her er der garanti for latter

Fremtidens komiske talenter optræder på Cirkusmuseet.
Fremtidens komiske talenter optræder på Cirkusmuseet.

Cirkusmuseet i Hvidovre Inviterer til en klovneforestilling med fremtidens komiske talenter.

Søndag den 26. maj kl. 12.30 er der garanti for ømme lattermuskler, når The Clowns Show spiller på Cirkusmuseet i Hvidovre.

Her kan børn og voksne opleve danske og udenlandske klovne, der med en god portion humor og komisk talent, tager menneskets dårlige og gode sider under behandling. Det sker med hjertet på rette sted og forestillingen er for alle aldre.

Klovneforestillingen er et samarbejde mellem Cirkusmuseet og den internationale The Commedia School, som ligger på Amager. Skolen har igennem tiderne blandt andet udklækket artister til Pantomimeteatret i Tivoli og det store Big Apple Circus i New York og studerende fra hele verden søger årligt optag.

I denne anledning vil klovnene optræde med deres unikke numre, som de sjældent optræder med. Så lægger man vejen forbi Cirkusmuseet den 26. maj, så får man en enestående mulighed for at opleve fremtidens komiske talenter.

Billetter til klovneforestillingen koster 20 kr. pr. person plus entré til Cirkusmuseet. Entréindtægterne går ubeskåret til klovnene, så de kan komme ud i verden med deres show.

Klovneshowet finder sted i Fægtesalen og varer i cirka 35 minutter. Inden forestillingen kan man selv prøve kræfter med cirkusdisciplinerne til cirkusleg fra kl. 11-12.30. Cirkusleg er ligeledes inkluderet i entréprisen.

Se mere på www.cirkusmuseet.dk