HB Køge gik ned mod Silkeborg

Foto: Kasper Nørgaard Hansen
Sylvester Seeger-Hansen (i midten hér i pokalkampen mod Horsens) havde fået en sjælden plads i startopstillingen - og gjorde det også pænt. Han kunne dog ikke forhindre gæsternes sejr. Foto: Kim Rasmussen
Sylvester Seeger-Hansen (i midten hér i pokalkampen mod Horsens) havde fået en sjælden plads i startopstillingen – og gjorde det også pænt. Han kunne dog ikke forhindre gæsternes sejr. Foto: Kim Rasmussen

HB Køge tabte onsdag aften med 1-2 til Silkeborg, og dermed har køgenserne kun vundet en enkelt af de seneste fem kampe i divisionen.

I første havleg var det ellers netop HB Køge, der mestendels sad på flæsket – og i hvert fald var de få store chancer begge til hjemmeholdet. Efter 11 minutter slap Caion fri på kanten af feltet efter en længere solotur – men hans afslutning sad lige på Silkeborg-keeper Thomas Nørgaard.

Endnu tættere på var Brandão fem minutter senere. Efter en fin stikning i dybden fra Sylvester Seeger-Hansen, var Brandão pludselig fri midt for målet fra omkring 15 meters afstand. Men hans knaldhårde afslutning strøg 10 cm forbi mål.

I 2. halvleg overtog Silkeborg efterhånden dog teten, og med 20 minutter igen steg Dennis Flinta til vejrs og headede bolden i mål – i en situation, hvor Frederk Due i Køge-målet så meget skidt ud.

Og med seks minutter tilbage af kampen sparkede gæsternes Nicolaj Agger så bolden fremragende i kassen på et følt langskud op i krogen.

I dommerens absolutte overtid fik indskiftede Adam Bedell reduceret til til 1-2 for HB Køge, men det var kun en ringe trøst.