Harmonikamusik og sang ved Fårehuset

Reersø Harmonika Klub holder fast i traditionerne og står igen i år bag et åbent arrangement ved Fårehuset på Reersø med harmonikamusik og sang Kristi himmelfartsdag den 2. juni.

Foto: Charlotte Koefoed
harminikatræf reersø 
  Foto: Charlotte Koefoed
harminikatræf reersø Foto: Charlotte Koefoed

Arrangementet er ganske uformelt. Der er ingen tilmelding, og man medbringer selv mad, kaffe, bord og stole, eller tæppe til eget forbrug. Der indledes med spisning. En times tid efter begynder musikken, og det er arrangørerne selv, der lægger for.

Hvad der ellers vil ske af musikalske udfoldelser vil være op til det fremmødte publikum, men sædvanligvis har det været muligt at lave et fuldt program for resten af eftermiddagen.

– Men ellers skal vi nok sørge for, at der bliver musik, lover Rita Sørensen, formand for Reersø Harmonika Klub.

Alsangerne kommer

Et hold har meldt deres ankomst på forhånd. Der er truffet aftale med Alsangerne fra Reersø om også i år at levere nogle gode og velkendte sange under ledelse af Erling Nielsen fra Reersø.

Det er tredje gang Alsangerne deltager i arrangementet. Alsangerne mødes med den fælles interesse for at synge sammen.

– Harmonikaspillere fra omegnen har de tidligere år været flittige deltagere ved Fårehuset, og det håber vi også bliver tilfældet i år, fortsætter formanden.

Vejret er afgørende for arrangementet, som holdes under åben himmel. I tilfælde af regnvejr vil arrangementet blive aflyst.

– Vi har haft næsten al slags vejr, men det er heldigvis flere år siden, vi har været ramt af regn.

Det håber vi også at blive forskånet for i år, slutter Rita Sørensen.