Har du lyst til at opleve Halstedshus Efterskole?

Skal din kommende efterskole være Halstedshus?

foto til advertorial: Har du lyst til at opleve Halstedshus Efterskole?
foto til advertorial: Har du lyst til at opleve Halstedshus Efterskole?

Halstedshus Efterskole tilbyder mange spændende aktiviteter. På Halstedshus Efterskole har du mulighed for at dyrke og udvikle næsten alle dine interesser i dejlige omgivelser. Efterskolen har rigtig gode faciliteter og du kan både dyrke fodbold, dans, håndbold, ridning, svømning og esport.

Sport og faglighed

Selvom det er en sportsefterskole, prioriterer de også det faglige meget højt i både obligatoriske fag og valgfag. Dog vil den linje du vælger – det kan eksempelvis være danselinjen – også være i stort fokus og du vil få masser af dans på efterskole.

Hos Halstedshus Efterskole er der tid til fordybelse. Der er tid til ro og så er der også tid til fart. Det handler ikke om at komme hurtigst i mål, men den udvikling, der sker på vejen for det enkelte individ.

Fantastisk fællesskab

På deres hjemmeside kan du se nærmere på de mange aktiviteter, der sker på Halstedshus Efterskole, tilmelde dig, se film og billeder for at få et indblik i efterskolelivet på Halstedshus og generelt blive opdateret på stort og småt.

Hvis du vælger at blive elev hos Halstedshus Efterskole, skal du glæde dig til at blive en del af et fantastisk fælleskab, hvor alle giver hinanden værdi. Du møder mennesker, der bliver til venner, måske kæreste og bekendte som du måske bliver ved med at mødes resten af dit liv.

Det forpligtende fælleskab giver en ny målestok, der vil udvikle og modne dig som person og hver eneste uge på efterskolen er forskellig.

Få en rundvisning

Du skal selvfølgelig ud og se efterskolen inden du beslutter dig helt. Et besøg på efterskolen består af en rundvisning, hvor du får mulighed for at kunne stille en masse spørgsmål.

Efterskolernes dag på Halstedshus Efterskole ligger den sidste søndag i september, for dig, der er interesseret.