Hånd i hånd mod toppen

Foto: John Ringstrøm
Pernielle Griese og Jan Milvertz glæder sig til det kommende samarbejde mellem Harboes Bryggeri og Korsør Slagelse. Privatfoto
Pernielle Griese og Jan Milvertz glæder sig til det kommende samarbejde mellem Harboes Bryggeri og Korsør Slagelse. Privatfoto

I en lang årrække i 00'erne var det på trøjerne af Anja Andersens Dream Team, Harboe-logoet var synligt på både tv og i europæiske håndboldarenaer.

De senere år har det så blandt andet været som hovedsponsor i Kurt Andersens FC Vestsjælland, som dog ikke længere får så megen tv-opmærksomhed som i superligaen.

Nu kommer et nyt hold ind »bryggeri-stalden«, og det ambitiøse herrehold i Korsør Slagelse Elite Håndbold vil gerne videre end 2. division.

– Vi er utroligt glade for, at Harboe er med i opbygningen af et stærkt herrehold, der igen kan markere Slagelse Kommune og Vestsjælland på håndboldlandkortet, siger formanden for Korsør Slagelse, Jan Milvertz.

Pernille Griese fra Harboes sponsorafdeling glæder sig også til samarbejdet.

– Vi er glade for at indgå sponsorsamarbejde med KSEH, som er en nystartet lokal håndboldklub. Det er vigtigt for vort lokalområde, at der skabes nye initiativer, som er med til at øge kendskabet til vort område, og derfor har vi valgt at indgå samarbejde med klubben, siger hun.