Håbløst mangelfuld lydavis

Debat

Rudersdal: Rudersdal Kommune tilbyder en ugentlig gratis lydavis på cd eller på nettet. Den varer kun 21 minutter. Alt er fra Rudersdal Avis, intet fra Frederiksborg Amts Avis.

I uge 42 var der orientering om to arrangementer: “Temadag for udsatte børn og unge i foreningslivet” – og “Debat om Verdensmål og bæredygtighed”. – To præsentationer af spidskandidater til kommunevalget. – En pressemeddelelse om “Vokaler og strygere i Søllerød”. – Og to udvalgte læserbreve: En Venstre-kandidat og en C-kandidat, som præsenterer egen politik.

Hvad lytterne ikke får, er debatindlæggene “Tør man tro R’s løfter?” – “Lad os påskønne de gode lærere” – “Rudersdals skoler – tryghed og lydhørhed” – “Lokallistens holdning på skoleområdet” – “Enhedslisten tager klimaet alvorligt” – og “Sundhed skal hænge bedre sammen”.

Man får fx heller ikke “Trio spiller Beethoven og Mendelssohn” – “Udgravningen af 1000-årig begravelsesplads” – “Erindringsbio i Reprisen for borgere med demens” – “Stor soloudstilling med årets Rudersdalkunstner” – “Russisk-dansk guitarmusik” – artiklen “Vær med til at indsamle viden om grundvandet” eller den lokalhistoriske beretning om “Posttyveriet i Rude Skov”.

Kommende gudstjenester nævnes – men intet om kirkernes mange arrangementer.

Det er en meget sølle lydavis. En flink nabo kunne gøre det langt bedre.

Mona Madsen (L)

Kandidat ved KV21

Medlem af kommunalbestyrelsen