Gun-britt kastede stjernestøv

Foto: Gitte Schwartz

Interessen for i bogstaveligste forstand at få støvet hår af den kendte frisør Gun-britt var stor, da hun lørdag gæstede Matas for at give kunderne gode råd om hårpleje og styling. En af kunderne, der var mødt op, var Lise Haugaard fra Anemonevej, der ellers ikke kan siges at rende frisørerne på dørene. Faktisk har hun ikke været til frisør siden 3. februar 1972, afslørede hun, da hun sætter sig i stolen foran Gun-britt.

"Det var i Hongkong, hvor jeg fik en tid hos hotellets frisør. Siden er det min mand, der trimmer det med havesaksen," griner hun, mens Gun-britt friserer det meget lange nærmest hvide hår, mens hun giver gode råd om hårets pleje til alle de ventende kvinder, der står omkring dem:

"Det er ikke sundt for håret, at man vasker det hver dag, for det udtørrer håret. Jeg vasker selv mit hår hver 15. dag og bruger dette hårplejemiddel, der har nogle egenskaber, der bl.a. binder fedtet, så håret ikke bliver fedtet," fortæller Gun-britt, der desuden slår fast, at man – hvis man vil vaske håret oftere – altid skal bruge balsam:

"Og ALDRIG i hårbunden, for her sidder det nye friske hår. Balsam eller Kur er til håret, der har sluppet hovedbunden, og som derfor er 'dødt'. Det er her, man skal påføre balsamen," fortæller Gun-britt, der har udviklet en komplet hårpleje- og styling serie, som hun kalder 'By GB'.

Det var midler fra denne serie, Gun-britt brugte på kunderne i Allerød.

Fakta om By GB

By GB er en ren, enkel og kvalitetsmættet serie, der er udviklet af Gun-Britt selv.

Med sine mange års erfaring i frisørbranchen har Gun-Britt ofte manglet lige de produkter, der gjorde den sidste forskel for at resultatet blev perfekt – og det er netop ud fra dette behov, at By GB er udsprunget.

Samtlige råvarer i produkterne er udvalgt efter princippet "verdens bedste". Desuden er produkterne særligt allergivenlige – alle indeholder de allergen fri parfume og beskyttende UV-filter.

Hårpleje kan sammenlignes med hudpleje – for at opnå det sundeste, smukkeste look skal der oftest mere end blot et enkelt hjælpemiddel til. Sundt, stærkt og blødt hår kræver med andre ord en række produkter, der sammen yder deres bedste. Fra den gode shampoo og den helt rigtige conditioner til volumeskum, shinespray samt cremekure.