Guld-Bruun gjorde det igen

Foto: Simon Ydesen

BADMINTON: For anden gang i løbet af tre år blev Kim Bruun den helt store helt for TSS, da klubben sikrede sig endnu en DM-titel efter et forrygende drama.

Kim Bruun var lidt undertippet mod Skovshoveds Christian Lind, men han bevarede roen på trods af et tabt første sæt. Siden vandt han andet og tredje sæt, og dermed sikrede han TSS en 4-2-sejr over favoritterne fra Skovshoved.

– Jeg havde svært ved at få kvalitet i mine løft i det første halvandet sæt, men så kom der gang i mit spil. Jeg tror også det hjalp, at jeg lige pludselig stod med al fokus fra alle tilskuerne. Jeg elsker at stå der med noget pres og en masse opmærksomhed på min kamp. Det lyder måske underligt, men det får min fejlprocent til at falde, siger Kim Bruun.

Christian Lind var helt oppe og køre gennem det meste af kampen, mens Kim Bruun virkede anderledes rolig.

– Jeg kender Lind rigtig godt, og jeg ved, hvordan han er. Jeg opdagede dårligt nok, at han lavede scener ud mod publikum. Det påvirkede ikke mig. Det var til gengæld helt fint, hvis han ville bruge sin energi på det, siger Kim Bruun.

For to år siden lavede Bruun samme nummer. Der besejrede han Greves Jens-Kristian Leth i en sand gyser, som sikrede TSS guldet. Erfaringerne fra den kamp kom i brug, da det spidsede til i tredje sæt.

– Jeg begyndte at huske tilbage på den kamp, og de ting, jeg gjorde rigtigt dengang. Ligesom dengang vidste jeg, at jeg kunne spille uden pres. Hvis jeg tabte havde vi også et golden set, siger Kim Bruun, der sammen med resten af holdet skulle ind til byen og fejre guldmedaljen med god mad og måske også lidt alkohol.

– Jeg regner ikke med at træne i morgen, lyder det fra Guld-Bruun.