Gratis Paradis-is i Lyngby

Med nye isvarianter åbner butikken sæsonen 27. februar med gratis is. Den populære is-kæde har vækstplaner og vil åbne flere butikker i Danmark og i udlandet.

Foto: Grete Hansen

Mens isen og sneen stadig ligger overalt åbner Paradis-is på Lyngby Hovedgade sæsonen lørdag 27. februar med at byde på nye isvarianter og gratis is.

Mellem kl. 12 og kl. 16 vil der bl. a. blive budt på is som "Peanut med Chokolade og Karamel" og "New York Cheesecake".

Som nogle af de første er det lykkedes Paradis og butikken i Lyngby at udvikle en is uden sukker, som kommer i butikken i løbet af foråret. Den nye sukkerfri is har smagen af klassisk frisk Paradis is.

?Det har været et ønske fra mange kunder, og der er – efter vores mening – endnu ikke nogen på is markedet, som har evnet at udvikle en sukkerfri is med succes. Vi tror på projektet, blandt andet fordi vi kan producere frisk is i vores butik hver dag, og det giver os nogle helt unikke muligheder,? siger Mo Petersen, der står bag disken i butikken på Lyngby Hovedgade.

Is-kæden, der har specialiseret sig i friskproduceret is, har fået nye ejere. Executive Capital køber sammen med en række aktive investorer og selskabets direktør 65 pct. af ejerandelene i Paradis Danmark A/S og skyder samtidig ny kapital i selskabet. Målet er sammen med den nuværende ledelse samt medstifter, Jørgen Bjerre, at videreudvikle Paradis og gennemføre en ambitiøs vækstplan.

Is-kæden er vokset fra syv til 29 butikker på syv år. Planen er, at der allerede i 2010 skal være 38 butikker i Danmark, Sverige og USA.