Gratis forårsis fra Paradis

Foto: Henrik Førby Jensen
Isboden Paradis. Isabella med "Fruit Love".
Isboden Paradis. Isabella med "Fruit Love".

Du synes måske stadig, det er lige tidligt nok med is. Men ikke desto mindre viser kalenderen snart forår. Og det betyder traditionen tro gratis is til alle fra Paradis i Køge lørdag den 2. marts klokken 11 til 14. Det oplyser Paradis Is i en pressemeddelelse.

– Når foråret kommer, får danskerne lyst til at være mere ude – dagene bliver længere, humøret bliver løftet, og vi får lyst til is, siger CEO i Paradis Søren Falck Hansen.

erfaringen viser, at selv ikke lave temperaturer og sne kan afholde danskerne fra at hungre efter is. Derudover løfter han sløret for, hvad den kommende issæson byder på af spændende nyheder hos Paradis:

– I år kommer vi til at have ekstra meget fokus på bæredygtighed, særligt i vores emballage. Vi mener, det er vigtigt, at vi også tager vores ansvar i omstillingen til

et mere bæredygtigt samfund. her mener vi, at vores emballage er et godt sted at starte. Det betyder blandt andet, at vi løbende over den kommende sæson introducerer bæredygtig genbrugsemballage i form af komposterbare isbægere, skeer, sugerør, kaffelåg, milkshakebægere samt milkshake-låg. Derudover får vi nye servietter og poser, lavet i genbrugspapir", siger Søren Falck Hansen.

Men der er flere nyheder fra Paradis Is i foråret.

Plantebaseret is

Søren Falck Hansen løfter også sløret for nye, spændende varianter af is.

– Vi ved, at rigtig mange af vores kunder efterspørger plantebaseret is. Derfor kommer vi i løbet af 2019 til at introducere endnu flere varianter af plantebaserede is, lavet på vores økologiske havredrik. Blandt andet glæder vi os til at introducere vores kunder for en lækker dobbelt chokolade variant, siger Søren Falck Hansen og fortsætter:

– Vi ser frem til at byde alle ishungrende danskere velkommen til endnu en god sæson i Paradis, og håber at se så mange som muligt til vores åbningsfest, siger Søren Falck Hansen afslutningsvis.