Gratis familie-sommersjov hos FDF i Haslev

Haslev: FDF inviterer til sommersjov for hele familien i næste uge. DUF – Dansk Ungdoms Fællesråd – har bevilget 20.000 kr. til FDF Haslev – og det kommer børn fra 6 år til 6. klasse, og deres familier tilgode.

Henover ugen og lørdag i uge 32, vil det være muligt for børnefamilierne i Faxe Kommune at få nogle rigtig hyggelige timer sammen. Nogle alene som familie, og andre sammen med andre.

Det hele indledes mandag den 27. juli mellem kl. 19-21 med lidt bålhygge. Røgen stiger forsigtigt op mod himlen, mens bålet sagte knitre og stilheden langsomt sænker sig over alle…

Hvem mindes ikke de hyggelige stunder, hvor man sammen har lunet sig ved lejrbålets livlige ild? Bålet er tændt, roen vil langsomt indfinde sig – måske synger man en sang – hører en lille aftenfortælling – rister en skumfidus eller to – kort sagt: hygger sammen.

Tirsdag eftermiddag den 28. juli mellem kl. 15-17, er det muligt at prøve FDF Haslevs helt fantastiske klatrefaciliteter, og onsdag den 29. juli mellem kl. 18-21 fortsætter de med at udforske skoven som motionsrum. Skoven rummer et utal af muligheder for sund og ganske gratis motion. Gå en tur af den afmærkede rute i Fredskov Kalvehave og udfordre jer selv og hinanden undervejs.

Katastrofe

Torsdag den 30. juli mellem kl. 10-17 indtræffer der en katastrofe. Lakridspiben er blevet væk, hvor er den mon blevet af?

Ledetrådene i jagten på den bortkomne lakridspibe findes i og omkring Haslevs centrum. I vil opleve nogle af byens pudsige og særlige steder, komme forbi nogle af byens smukke og gamle steder, der hver for sig vil lede jer på sporet af den bortkomne Lakridspibe, og med snilde og kløgt, vil I måske også gætte koden til låsen.

Det er torsdag den 30. juli mellem kl. 10-17. Ruten tager ca. to timer, og I bestemmer selv starttidspunktet.

Lørdag den 1. august mellem kl. 10 og 15 er en dag fuld af udfordringer for familien. Man skal selv tilberede sin frokost. Det bli'r sjovt…

Søndag den 2. august mellem kl. 14-16 tager man sammen på Pandekageløb. Man løser sjove opgaver og finder ingredienserne til en dejlig pandekagedej.

Lørdag den 8. august

Lørdag den 8. august mellem kl. 14 og 16 afsluttes FDF Haslevs Sommersjov ved at fejre foreningens 112 års fødselsdag.

Bålet vil brænder lystigt – man skal prøve at snitte – man skal spise kagemand og drikke varm kakao – og mon ikke man også skal på skattejagt?

Se hvordan du tilmelder dig de spændende aktiviteter under begivenheder på FDF Haslevs Facebookside eller kontakt kredsleder Kjeld Nielsen på tlf. 2476 1311 eller mail: kn2@fdf.dk. FDF Haslev ligger på Bregentvedvej 42.