Gospel, Blichfeldt og andre fristelser

Anders Blichfeldt, sanger, guitarist og tv-vært, kommer til Kalundborg 9. december med sit show - Christmas Gospel 2020. PR-foto
Anders Blichfeldt, sanger, guitarist og tv-vært, kommer til Kalundborg 9. december med sit show – Christmas Gospel 2020. PR-foto

Julestemningen får helt sikkert en ekstra tand onsdag den 9. december i Kalundborghallerne.

I julen 2020 er der nemlig lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingenede gospelversioner af klassiske julesange.

Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders Blichfeldt i spidsen er der dømt jul, rock'n roll, liv og glade dage.

I julen 2020 bliver der lagt ekstra vægt på gospelgenren, ligesom der også bliver spillet et par helt nye julesange, som Anders Blichfeldt har skrevet.

Anders Blichfeldts julekoncerter er ikke som de andre. Her er det festen og glæden ved musikken, der sætter gang i julestemningen.

Vinder af X Factor

Linda Andrews, der er tidligere vinder af X Factor, danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters og vil, ud over at synge kor, give kalundborgenserne fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Jønssons Fristelser

Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano.

Martin Jønsson er særdeles godt bekendt med gospelgenren og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofonspil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.