Gode råd om allergi

Ekspert fra AllergiKompagniet besøger Ø-Butikken i Hørsholm for at give gode råd om behandling af allergi

Foto: Steen Tue Bjerborg

Allergiplagede Hørsholm-borgere får nu en ekstra chance for at komme deres allergi til livs. Ø-Butikken i Hovedgaden har lavet en aftale med Lisbeth Hagen fra AllergiKompagniet om at komme forbi og give gode råd om allergibehandling.

"En masse kunder spørger, om der dog ikke er mere, de kan gøre ved deres allergi. Derfor har vi lavet aftalen med Lisbeth", fortæller Ø-Butikkens ejer, Jullie W. Andersen.

AllergiKompagniet er en virksomhed, der arbejder med helhedsorienteret og naturlig allergibehandling.

Af de over 3000 patienter, AllergiKompagniet har behandlet de seneste 12 år, er 77 procent af symptomerne forsvundet, og 97 procent af patienterne var tilfredse.

Ø-Butikkens ejer har da også selv oplevet effekten af AllergiKompagniets behandlingsmetoder på egen krop.

"Jeg havde alle former for allergi, men kom så i kontakt med AllergiKompagniet, og siden er min allergi forsvundet helt", fortæller Jullie W. Andersen, der har oplevet samme effekt på sin datters mælkeallergi.

Allergi-eksperten fra AllergiKompagniet besøgte allerede Ø-Butikken i lørdags. Men hun vender tilbage igen torsdag eftermiddag fra kl. 12 til 16. Derudover er der lavet en aftale om, at hun kommer i butikken lørdag den 8. september fra kl. 11 til 13.30.