God plads til unge talenter

Ungecentret i Nivå tilbyder nu graffiti og dj-kursus til den lokale ungdom

NIVÅ: Der er gået "Crazy Street" i Ungecentret i Nivå. Hver torsdag aften fra klokken 18.00 til 21.00 er huset åbent for unge, der har lyst til at male graffiti, skrive rap-tekster, danse street-dance eller har en discjockey i maven.

I torsdags "duftede" det effektivt af terpentin i idrætssalen, hvor tre graffiti-instruktører viste hvordan den slags maleri kan udfolde og blive til en flot dekoration.

– Måske er der nogle institutioner, som har lyst til at få dekoreret en væg og måske kunne kunstneren være en af de unge, som lærer at lave graffiti her, siger Karsten Bo Baden, koordinerende leder i Ungecentret.

"Crazy Streets" er titlen på et projekt, som vil forsøge og give de unge nogle gode oplevelser, men samtidig også en række forskellige færdigheder, som f.eks. at lave ordentlig – og hel lovlig graffiti.

Projektet er et fælles projekt mellem ungdomsskolen og ungdomsklubberne i Fredensborg Kommune. Interesserede kan læse mere på www.ungfredensborg.dk eller ringe til klubben på 4195 4500.

Der er plads til 12 unge i alderen 13-17 år på fire hold, så det er bare om at møde op på Ungecentret, Møllevej 9 S i Nivå. LV