God konkurrence er godt nyt

"Der var nogle år efter finanskrisen, der ikke var så sjove. Håndværkerne holdt pludselig op med at komme og drikke champagne", husker Patrick Skovgaard.

Men siden er det kun gået fremad for Veddelevs eneste restaurant, der kan fejre ni års fødselsdag i maj i år, og som nu fremstår gennemrenoveret med nye møbler og ny terrasse.

Bøffen forsvandt <newline/>

"For nogle år siden tog vi bøffen af kortet, og det er faktisk længe siden nogen har efterspurgt en bøf", siger restauratøren, der i stedet med stor succes har satset på sin oplevelses-menu bestående af 6-7 retter.

"Det er til dels vores niche. For ellers er det kødrestauranter, der dominerer mange steder i byen", siger Patrick Skovgaard

Synergi-effekt <newline/>

Roskildes palette af gode madalternativer er vokset betydeligt gennem de senere år, og det er en udvikling, som Patrick Skovgaard kun kan glæde sig over.

"Vi ser en udvikling, hvor flere og flere går ud og spiser. Jeg tror snarere, at udbuddet af flere gode restauranter har en synergieffekt, så flere også vælger at blive i Roskilde, frem for at tage mod København. Jeg tror ikke, vi tager noget fra hinanden", vurderer han.