Giver op efter to vandskader

To vandskader de første halvanden måned var for meget for Tina Olesen, der nu lukker butikken Trend2 i Stationspassagen. Hun vil dog fortsat gerne have butik i Allerød

Foto: Mads Hussing

Trend2 der i Allerød sælger tøj til store piger, lukker nu efter kun to måneder. Der har været vandskade i butikken to gange, og det koster for meget hvergang, så nu er det slut. Indehaver Tina Olesen har sat tøjet på udsalg, og de sidste åbningsdage er ved natåbent der foregår fredag 10. september og så tager slutter salget lørdag. Tina Olesen har dog ikke opgivet Allerød fuldstændig, og hun søger efter andre lokaler, der ligger centralt i Allerød.

Butikken Trend2 åbnede 1. juli, og efter bare seks uger havde der været vand i butikken to gange. Efter første vandskade var der ellers sat en pumpe op, men den virkede ikke da regnen først faldt.

"Jeg vil ikke hænge udlejeren ud, for jeg synes faktisk at han har prøvet at gøre noget. Men jeg får dårlige nerver hver gang det regner, og jeg tør ikke satse mere," siger Tina Olesen.

Trend2 har nu 50% på alt tøj i butikken, og ved natåbent og dagen efter er der 70% på det hele.

"Jeg håber selvfølgelig at jeg finder nogle nye lokaler i byen, og det må gerne gå stærkt. Det vil være fedt at kunne fortælle de sidste dage, at vi har været ude at kigge andre steder," siger Tina Olesen.