Gintberg på kanten af Kalundborg

humor: I uge 10 besøgte Jan Gintberg og et tv-hold Kalundborg i forbindelse med et nyt program, hvor han har mødt en masse forskellige kalundborgensere.

Gintberg på kanten af Kalundborg

Jan Gintberg besøgte i Kalundborg Victoria og Louise, som er regionens bedste sosu-studerende. Foto: Jens Thorborg

Foto: Foto: Jens Thorborg

I uge 10 var komiker Jan Gintberg på besøg i Kalundborg sammen med et tv-hold for at lave optagelser til en ny sæson af “Gintberg på Kanten”.

De rejser rundt i hele landet for at lave optagelser.

Den kommende sæson har temaet ”Gintberg på Kanten – af generationskløften”, hvor Jan Gintberg på sin vanlige nysgerrige facon rejser rundt til mindre danske byer og opsøger de yngre generationer, for at undersøge hvad der rører sig i den lokale ildsjælsfyldte ungdom.

Han prøver at finde svar på, hvor store forståelsesforskellene egentlig er generationerne imellem? Hvad deler os og hvad samler os? Og hvor finder vi fællesskabet og evnen til en lille overbærende latter?

Ifølge producer af programmet Sine Christensen er anledningen til, at der kigges på generationskløften, at Jan Gintberg næste gang fylder 60 år.

I Kalundborg har Jan Gintberg blandt andet mødt Region Sjællands bedste sosu-assistent-studerende. Han har også besøgt Vestsjællands Veterantog og en scooterforretning.

Jan Gintberg besøgte i Kalundborg Victoria og Louise, som er regionens bedste sosu-studerende. Foto: Jens Thorborg

Som i tidligere sæsoner besøger Jan Gintberg først en række medvirkende – den her gang blandt de yngre generationer. De medvirkende bliver inviteret til et stand-up show, hvor Gintberg reflekterer og joker over de oplevelser han har fået og fortæller om de personer han har mødt. Selve standup-showet foregår på Postgaarden i Kalundborg den 29 marts. Standup-showet er udsolgt.

Morten Nystrup fra Postgaarden glæder sig til arrangementet, hvor han og personalet også skal deltage som publikum.

– Det er fedt, at de kommer. De ringede faktisk til os dagen efter, vi havde meldt ud, at vi ville sælge Postgaarden, siger Morten Nystrup, som glæder sig over, at han og hans kone Trine Nystrup, når, at få den oplevelse med.

Fra maj overtager Det Mexikanske Bøfhus nemlig Postgaarden.

Den nye sæson får premiere engang efter sommerferien.

På Processkolen mødte Jan blandt andre Martina, som er ved at uddanne sig indenfor biotek. Foto: Jens Thorborg
Tobias fra Kalundborg er fyrbøderaspirant hos Vestsjællands Veterantog. Foto: Jens Thorborg