Gi´en Volkswagen

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke.

Gode gerninger kan som bekendt ikke gøres for ofte. Nu er det blevet lidt lettere at gøre godt. Du kan lige nu forære en Volkswagen væk i hele tre år, til ham, du holder af, eller til hende, du synes, virkelig er værdigt trængende. Du bestemmer hvem, der har fortjent en Volkswagen.

I al sin enkelthed går opgaven ud på, at du via din Facebook-profil nominerer en ven, en svigermor eller hvem som helst, du synes har gjort sig fortjent til en Volkswagen. Så gir Volkswagen en Polo, en Golf eller en Passat gratis i hele tre år.

Gå ind på Volkswagens hjemmeside: www.volkswagen.dk/facebook, så er du allerede godt i gang og bliver guidet igennem processen.

Du kan nominere dine Facebook-venner frem til den 19. september 2010. Men husk at skrive en god begrundelse for, hvorfor netop din ven fortjener en Volkswagen. Du kan nominere et ubegrænset antal Facebook-venner. Herefter følger en afstemningsfase, der varer fra den 21. september og frem til den 10. oktober 2010. I denne periode kan du dagligt stemme på netop den nominering, du synes er den bedste, sjoveste eller mest trængende.

Blandt de fem nomineringer med flest stemmer, vælger Volkswagen vinderen af en ny Volkswagen i tre år.

Alle nomineringer oprettet inden den 1. september deltager desuden i lodtrækningen om 25 Garmin Nüvi 3790t navigationsanlæg.