Genvej til job for ledige 50+’ere

NETVÆRK Senior Erhverv Nordsjælland er et frivilligt netværk for ledige seniorer, som hjælper hinanden med at komme i arbejde.

De gode resultater fra sidste år fortsætter i 2006, så rigtig mange medlemmer af netværket får job. Der er brug for mange aktive seniorer i erhvervslivet, og Senior Erhverv er en effektiv genvej.

Alle jobsøgende seniorer i Frederiksborg Amt inviteres til at komme og orientere sig om jobnetværket Senior Erhverv Nordsjælland.

Der er åbent hus på torsdag den 8. juni mellem 10 og 14 i lokalerne på Nordsjællands Erhvervscenter, Hejreskovvej 18 B, Kvistgård.

Netværket er åbent for alle aktive jobsøgende over 50 år i hele amtet. På landsplan har netværket en succesrate på over 60 procent. Det lykkes i høj grad at skaffe beskæftigelse til medlemmerne. For Senior Erhverv Nordsjælland er succesraten tilsvarende. Regionalt har netværket samarbejde med AF samt med GEUdanmark i Hillerød – et iværksætterprojekt med oprindelse i Senior Erhverv Nordsjælland.

GEUdanmark holder kurser for ledige seniorer og har en succesrate på mellem 60 og 70 procent. Senior Erhverv er godkendt af Arbejdsmarkedsstyrelsen og støttes økonomisk via Selvaktiveringspuljen for seniornetværk – derfor kan prisen for medlemskab holdes på et symbolsk niveau for de jobsøgende seniorer.

Flere oplysninger om Senior Erhverv Nordsjælland kan findes på netværkets hjemmeside, www.senior-nsj.dk.