Gener i kroppen? Fysioterapi kan gøre hverdagen lettere for dig

Gener i kroppen? Fysioterapi kan gøre hverdagen lettere for dig

Går du med ondt forskellige steder i kroppen? Det kan være i ryggen, skuldrene, ved knæene eller måske ved hofterne? Så kan det være fysioterapi er en løsning. Fysioterapi kan hjælpe med mange forskellige gener i kroppen, særligt dem der ikke går væk, men har sat sig fast af den ene eller den anden grund.

Hold kroppen sund hele livet

Der er mange årsager til at du kan opleve problemer eller smerter i din krop. Det opstår ofte i forbindelse med eksempelvis ensformigt eller krævende arbejde, det kan komme af en skade eller som konsekvens af et uheld, eller det kan simpelthen skyldes, at du er blevet ældre.

Hvis du oplever smerter, så er det ikke noget, du skal gå rundt med uden at finde lindring. Fysioterapi kan være en stor hjælp, fordi du her får hjælp af en professionel til at lokalisere problemet. De vil derefter sammensætte et forløb, som er centreret om lige præcis dit problem, din krop og din hverdag. Det involverer ofte øvelser og træning, som du kan tage med dig resten af livet.

Bliv dækket ind på alle parametre

En fysioterapeut er god, fordi de ofte ser på helheden af problemet. Det handler altså ikke kun om at komme smerter til livs lige her og nu, men også om at sørge for de ikke kommer igen. Det involverer tit at omlægge nogle ting i sit liv – eksempelvis kost, motion og de positioner, du arbejder i.

Det kan derfor være en fordel med professionel hjælp, så du er sikker på, du får rettet op på problemet korrekt, og ikke oplever gener som resultat af forkerte øvelser.

Det kan også ofte være svært at få øje på, hvad præcis problemet er, og her kan en professionel også langt bedre hjælpe, da det er det, de er uddannede til.