Fyns Politi fjerner travl vaneforbryder fra gaden

En 32-årig mand fra Odense gør livet så surt for sine medborgere, at han tirsdag er blevet varetægtsfængslet.

En tilsyneladende utrættelig 32-årig lovovertræder skal ikke længere have lov at gå rundt i Odenses gader.

Derfor har Fyns Politi besluttet at stille manden for en dommer. Tirsdag eftermiddag er den 32-årige blevet varetægtsfængslet i fire uger.

– Ifølge de nye sigtelser har han begået 10 nye forbrydelser. Det drejer sig om berigelse, bedrageri, databedrageri, et mindre røveri og noget tyveri, siger anklager Camilla Slowik fra Fyns Politi til Ritzau.

– Han gør det igen og igen. Senest er han blevet løsladt i januar, men han gør det igen, siger anklageren.

De nye sigtelser handler blandt andet om, at den 32-årige skal have lokket en ældre kvinde til at låne ham penge, selvom han ikke havde tænkt sig at give dem tilbage.

Hertil kommer flere tilfælde, hvor han skal have brugt stjålne dankort til at hæve penge og købe en masse ting for. Ifølge politiet gælder det beløb fra 20.000 kroner og op til over 50.000 kroner.

– Det alvorlige er, at han gør de her ting så mange gange. Vi er nået til et punkt, hvor vi bliver nødt til at få ham væk fra gaden, for han bliver ved med at gøre det igen og igen med korte mellemrum, siger Camilla Slowik.

På nuværende tidspunkt har politiet et sagskompleks på manden, der lyder på over 30 forhold. Det var dog kun sigtelser for de 10 seneste, han blev præsenteret for tirsdag i Retten i Odense.