Furesø Bolig bliver til RealMæglerne

Tine Amhild og Anders Poulsen fra Furesø Bolig har indgået et samarbejde med RealMæglerne

Foto: Martin Warming

"Vi bliver en del af en stor landsdækkende ejendomsmæglerkæden men bevarer naturligvis vores selvstændighed som mæglere og købmænd".

Sådan lyder det fra ejendomsmæglere og indehavere af Furesø Bolig, Tine Amhild og Anders Poulsen, der har valgt at blive en del af kæden RealMæglerne.

"Vi får adgang til Danmarks Store Køberkartotek, hvor købere er opdelt i guld-, sølv- og bronze-kategorier – alt efter hvor seriøst boligsøgende, de er. Her kan sælgere få overblik over, hvor mange potentielle købere, der er på markedet efter en bolig, der ligner deres, og mægler kan kontakte relevante guldkøbere", fortæller Anders Poulsen om det nye samarbejde. Fik du læst: Håndværker sigtet efter villabrand i Værløse

"Som RealMæglere styrker vi vores samarbejde med Jyske Bank og BRFkredit, så vi kan tilbyde vores kunder nem adgang til finansiel rådgivning og afklaring i forbindelse med køb af bolig. Når først drømmeboligen dukker op, er det en fordel at kunne agere hurtigt", mener Anders Poulsen.

Tine Amhild er også glad for det nye samarbejde.

"Kædesamarbejdet involverer nogle mæglersystemer og forhold, der gør vores dagligdag som mæglere nemmere. Det betyder, at vi kan koncentrere os om det, vi er bedst til: Nemlig at sælge boliger. Vi vil fortsat kendes som de nære og personlige ejendomsmæglere, der yder professionel rådgivning i alle handlens faser. Det at sælge og købe bolig skal være en helt igennem positiv og rar oplevelse for alle partner. Hos os får man sin personlige ejendomsmægler fra start til slut", fortæller hun.

Den mest fysiske forandring sker fra den 1. oktober, når forretningen flytter fra de nuværende kontorlokaler til nye forretningslokaler på Farum Hovedgade 33, hvor der i dag er en kiosk.