Fuglene skrives i mandtal

Og det skete i de dage… Vi tobenede væsner er for længst blevet registreret. Nu er turen kommet til fuglene. OBSnatur opfordrer alle til at fodre fuglene ved foderbrættet og deltage i Den store Vinterfugletælling fra lørdag den 13. januar til søndag den 2

DGO | Lægger man foder ud i haven til vinterens fugle, gør man ikke alene de fjerede dyr en tjeneste. Man får også en enestående chance for at se en masse forskellige fuglearter boltre sig ved foderstedet. Og det kan gå hårdt til, når fuglene skal til fadet. For hvem ved, om der også er mad i morgen? Er man først begyndt at holde øje med fuglene, får man mere blik for, hvor mange forskellige arter, der rent faktisk dukker op i haven eller på altanen. "Og hvorfor ikke dele denne viden med andre," spørger Ragna Christensen fra OBSnatur. Foreningen har derfor iværksat den store vinterfugletælling, hvor alle kan være med til at tælle fugle i haver, parker eller på altanen.

Målet er dels at få mere at vide om, hvilke arter der er flest af ved foderstedet, og dels at få indblik i, om vi får uventede gæster fra andre landet.

Alle indberetninger foregår over internettet. For at indberette fugle skal man oprette sig som bruger på

www.obsnatur.dk