Frisør Camilla åbner

Frisør Camilla er navnet på en ny frisørsalon, som Camilla Mårtensen den 15. februar åbner på hjemadressen på Vagtelvej 3 i Kalundborg.

Frisør Camilla har Camilla Mårtensen kaldt sin frisørsalon, som åbner mandag den 15. februar. Privatfoto
Frisør Camilla har Camilla Mårtensen kaldt sin frisørsalon, som åbner mandag den 15. februar. Privatfoto

– Jeg var i lære hos Frisør Jan, som undervejs i min læretid blev overtaget af Pia Breiner. I seks år har jeg arbejdet hos Mettes Hairdesign. Men nu synes jeg, at tiden er inde til at åbne min egen salon, siger Camilla Mårtensen.

Hun holder reception lørdag den 13. februar om eftermiddagen og er derefter klar til at tage imod kunderne fra om mandagen. Frisørsalonen er flot indrettet, og alt nødvendigt udstyr er anskaffet.

– Jeg tilbyder alt inden for faget – herre-, dame- og børneklip, krøl, farver, reflekser og så videre, siger Camilla Mårtensen.

Hun har valgt at benytte produkter af mærket Joico.

– Det er produkter med genopbyggende virkning, og så er det en serie, som ingen andre i byen fører, konstaterer hun.

Salonen vil være åben alle hverdage undtagen onsdag. Torsdag vil der være lidt længere åbningstid, så kunder, der skal hjem fra arbejde først, også har en chance for at nå det.

Tidsbestilling kan foretages via online-booking, men man kan også ringe og bestille tid.

Online-booking kan være en fordel for kunderne på flere måder. Man kan foretage bestillingen når som helst, uanset om salonen er åben. En anden fordel er, at frisøren ikke afbrydes af telefonen under behandling i salonen.

– Jeg har fra starten valgt, at der skal være god tid til hver enkelt kunde. Der skal være tid til at udføre arbejdet ordentligt, og ventetider skal så vidt muligt undgås, siger Camilla Mårtensen.

Det kan nævnes, at tidsbestilling via internet og telefon allerede nu er åben. risø