Fra købmand til supermarked

SuperBest på Osvej i Jyllinge har siden januar gennemført en omfattende renovering af butikken, som nu fremstår mere moderne

Foto: Kenneth Tanzer

JYLLINGE: – Nu har vi taget det endelige skridt fra at være en gammel købmandsbutik til et moderne supermarked.

Sådan siger Mette Hjorth, som sammen med sin mand Niels Hjorth er indehavere af SuperBest på Osvej i Jyllinge. Butikken har siden januar måned lignet én stor byggeplads, men nu er den omfattende renovering ved vejs ende.

– Vi har fået nyt gulv, nyt loft, ny grønt-afdeling, nye frysere, nyt gulvrum og nye hyldere. Derudover har vi fået skabt mere plads i butikken, så kunderne kan køre forbi hinanden med indkøbsvognene. Kunderne er meget glade for de nye forhold, og det er vi også selv. Denne renovering har været tiltrængt siden 2005, hvor vi overtog butikken. Nu føler vi, at vi er på lige fod med Kvickly i Jyllinge Butikscenter, siger Mette Hjorth.

Selvom ombygningen har stået på i de kolde vintermåneder, så har SuperBest hele tiden haft åbent. Det har kostet en del kræfter, men Mette Hjorth er i dag glad for den beslutning.

– Selvfølgelig har vi trukket lidt på kundernes goodwill under renoveringen. Fire gange har de næsten besøgt en ny butik, og hver dag kunne de kun gætte på, hvor de forskellige varer var blevet placeret henne. Sådan er det under en ombygning, men kunderne har taget det pænt. Vi er gået lidt tilbage i omsætning, men ikke noget katastrofalt. Det ramte os faktisk hårdere, da Osvej blev renoveret sidste år, for mange kommer hertil i bil, siger Mette Hjorth.

SuperBest på Osvej i Jyllinge holder en reception fredag den 23. maj fra klokken 15.00 til 17.00. Her bliver kunderne budt på lidt forfriskninger.