Forårskoncert i Slagslunde

Slagslunde Skole er klar med årets forårskoncert. Også i år er der helt nye sange på programmet

Foto: Jesper Kappel

Sangens toner vil lyde på Slagslunde Skole mandag den 30. maj klokken 16.00. Denne dag afholder skolen sin traditionsrige forårskoncert.

Ligesom de foregående syv år præsenterer lærere og elever på Slagslunde Skole en forårskoncert med helt nye kompositioner af Merete Wendler. I år kommer teksterne fra fem forskellige forfattere. Det er Thorstein Thomsen, Johannes Jørgensen, Anne Prytz Schaldemose, Cecil Bødker og Halfdan Rasmussen.

Merete Wendler har til tidligere forårskoncerter blandt andet komponeret musik til digte og rim af Halfdan Rasmussen, H.C. Andersen, Benny Andersen (2006) og elevernes egne tekster.

Merete Wendler er komponist/arrangør, oversætter og til daglig lektor på Aurehøj Gymnasium. Hun har publiceret melodier i for eksempel Den danske Salmebog og Højskolesangbogen.

Til koncerten bakkes Slagslunde Skoles elever op af bassist Hugo Rasmussen, der sammen med et band bestående af skolens elever akkompagnerer de næsten 200 syngende børn.

Det er skolens musiklærere Henrik Wagner og Trine Agerbo, der i samarbejde med Merete Wendler instruerer og indøver sangene med band og kor.