Forår og korweekend

Foto: Helle Kolding

Efter at have brugt de seneste par måneder til at øve sange, skal det hele nu kulminere i en sangweekend, der finder sted på Ravnsholtskolen fra fredag 28. til lørdag 29. marts.

I år er musikken lagt i hænderne på Vagn Nørgaard, der har sat musik til Thorstein Thomsens digte om forårsforventning, solskin, blomster, kirke og violinister.

Værket er en række rytmiske sange som i løbet af weekenden skal akkompagneres af en række, til lejligheden sammensatte musikere. Mange af de unge musikere spiller i forvejen i forskellige bands.

Udover at have lavet musikken til weekendens koroplevelser, sørger Vagn Nørgaard også for at det hele glider op i en højere enhed som korleder.

Umiddelbart regnes der med at cirka 150 børn deltager fra fredag eftermiddag.

Dertil kommer en række familiemedlemmer der vil høre resultatet. Det er også deltagernes forældre.

Korweekenden kulminerer så med den fælles koncert lørdag eftermiddag 13.30 i skolens idrætssal. Deltagerne kommer fra 3. til 7. klassetrin og kommer fra alle Allerøds skoler.

Titlen på værket, som deltagerne skal beskæftige sig med er; 'I min solskinskurv'. Korweekenden er efterhånden blevet en tilbagevendende begivenhed, der om få år kan fejre tyve års fødselsdag.