Føtex og grillandsholdet inviterer til fest

Føtex og Grill-landsholdet tænder op under grillsæsonen i uge 21 og 22

Foto: Mie Neel
29 KFKA. Ny varehuschef i Føtex. FOTO: MIE NEEL
29 KFKA. Ny varehuschef i Føtex. FOTO: MIE NEEL

Lars Normann

Varehuschef Lene lauritzen fra Føtex, Kalundborg, har allieret sig med de dygtigste grillmestre i landet, når dørerne bliver slået op til den helt store grillfest i uge 21 og 22.

Det er selveste det Danske Grillalandshold som står for en del af de kulinariske udskejelser i de to festlige uger. Holdet er i øvrkgt i skrivende stund til BBQ VM 2011 i Memphis i USA.

Sommer i Danmark betyder glødende kul og kød, der syder på grillen. Derfor byder Føtex i hele landet på lækre smagsprøver i hele perioden. Og Føtex afholder en konkurrence, hvor man kan vinde masser af grillpræmier til en samlet præmiesum af over 30.000 kr. 1. præmien er en grillmiddag for 10 personer tilberedt af repræsentanter fra Grill-landsholdet – og de lader naturligvis grillen stå, når de går.

Lækre opskrifter

Føtex vil gerne hjælpe danskerne med at sætte velsmagende og spændende retter på denne sommers grillborde. Derfor kan man i Føtex få inspiration til sommerens grillmiddage med lækre opskrifter, som Grill-landsholdet har udviklet eksklusivt til Føtex. En sikker vinder hos dine grillgæster.

Både Grill-landsholdet og Føtex ved, hvordan kød skal behandles. Og de ved også, at smag og behag er forskellig. Fredag og lørdag i uge 21 og onsdag og fredag i uge 22 står slagteren i Føtex derfor klar til at skære grillbøfferne præcis, som grillfolket vil have dem.

lnj nordvest.dk