Første sejr til Skibby

Serie 2 Skibby – Hvalsø 5-2

Skibbys nye træner Ulf Andersen havde til weekendens vigtige opgør mod Hvalsø forstærket holdet med et par gamle kendinge. Blandt andet var 2. holdets holdleder Jesper Andersen kaldt ind.

Det skulle vise sig at være en god idé, for med to mål og et oplæg var han manden bag Skibbys vigtige sejr over rækkens nummer fem. Skibby, der inden kampen lå sidst i serie 2, fik tre vigtige point på kontoen, og kan nu gå på sommerferie med kun fire point op til nedrykningsstregen.

Det holdt dog hårdt for Skibby. Efter blot seks minutter af kampen, kom Hvalsø foran. Skibby fik dog udlignet ved Mads Høfner inden pausen. Et kvarter inde i anden halvleg kam Hvalsø igen foran på et bragende langskud, og otte minutter før tid var stillingen fortsat 2-1 til udeholdet. Men så tog en vis herre ved Skibby, og med fire mål i de sidste minutter sikrede mandskabet sig en overbevisende sejr. Det var Skibbys første sejr i år, og samtidig første gang, at den nye træner Ulf Pedersen kunne sætte tre point ind på kontoen.