Fører fars firma videre

Martin og Thomas Boysen overtager "Kims Gulvbelægning" efter faderens død

Foto: Kim Larsen

FREDERIKSVÆRK For få uger siden døde Kim Boysen efter kort tids sygdom kun 57 år gammel. Hans firma "Kims Gulvbelægning", som i godt 30 år har ligget på Ellevej, føres nu videre af de to sønner Martin (31) og Thomas (34) – begge gulvlæggere ligesom deres far.

"Vi er begge opvokset med firmaet og har også arbejdet i firmaet, indtil vi gik i lære i København. Her har vi har arbejdet siden og har til sammen over 30 års erfaring indenfor faget. Vi har hele tiden tænkt, at vi en dag skulle overtage firmaet, men havde ikke ventet det skulle være allerede og så pludseligt," fortæller Martin Boysen og fortsættter:

"Vores far har altid gået op i det lokale og har været aktiv i borgerforeningen og den lokale håndværkerforening – og sponsor i Frederiksværk Fodbold Klub. Vi vil videreføre firmaet i fars ånd med forankring i det lokale og meget gerne samarbejde f.eks. med andre lokale håndværkere."

Kims Gulvbelægning er klar til både små og store opgaver. Lige fra opsætning af skyggelister langs fodpaneler til gulvbelægning af flere tusind kvadratmeter.

Belægningen spænder fra fra vinyl til vådrum, over linoleum og tæpper til trægulve – også de mere avancerede mønstrede trægulve. Og som noget nyt i firmaet installationsgulve til kabler og ventilation.