Fødselsdagfest med modeshow

Den sidste weekend i august fejrer Dianalund Centret sig selv til den årlige fødselsdagsfest. De seneste par år har der været tradition for modeshow, og det er også på programmet i år.

Fredag den 28. august kan man derfor opleve et forrygende modeshow, som centrets butikker står for, og både før og efter er der skøn jazzmusik leveret af musikkanterne fra Jazz til Fest.

Efter modeshowet er der gratis aftensmad, og det er Henrik Slagter, der har stået for menuen der består af frikadeller, kamsteg og kartoffelsalat.

Desuden bydes der på gratis kaffe og Café K sørger for salg af kold fadøl.

Lagkage, børnedyrskue og kamelridning

Lørdag den 29. august fortsætter fødselsdagsløjrene. Fra klokken 10 til 14 er der børnedyrskue ved 4H, hvor tilmelde kæledyr vises frem af deres unge ejere.

Man kan også opleve en kamel, som Cirkus Dannebrog kommer med og to søde babykameler, som man kan kigge nærmere på.

Hvis man har mod på det, kan man få en gratis ridetur på kamelryg.

Klokken 13 serveres der gratis lagkage til 300 mennesker på Alditorvet og dagen igennem er der gratis kaffe til alle.

Vind en gavekurv

Hele ugen op til fødselsdagsweekenden sælges der lodder i butikkerne. Lodderne koster 20 kroner. Søndag den 30. august trækkes vindernummeret, der offentliggøres både på facebook og i Ugebladet.

Gevinsten kan man kigge nærmere på hos Henrik Slagter, hvor der lige nu er stillet to indkøbsvogne op, fyldt med gaver. Der er dagligvare for 2500 kroner og gaver fra centrets butikker til 4000 kroner, så samlet set kan man vinde gaver til en værdi af 6500 kroner.

Har man vinderloddet, skal man medbringe det og henvende sig til Henrik Slagter i Dianalund Centret.