Fodbold skaber udvikling

Formanden for Næstved Boldklub, Peter Birk Pedersen, konstaterer uden tøven, at der er brug for at gøre noget for fodbolden meget snart. Det er nødvendig for fodbolden i byen, at der bliver bygget nyt. En tribune på den billige langside er et tiltrængt løft for stadion.

– De render fra os i de andre klubber. Vestsjælland har bedre faciliteter end vi har. Vi har brug for en ny tribune, ellers peger pilen nedad for os i den næstbedste række, siger Peter Birk Pedersen.

Plads til 400 sponsorer

– I modsætning til en ny skole eller et nyt torv, så er det her en langsigtet investering for byen. Når vi kan tilbyde vores sponsorer bedre forhold til kampene, så giver det bedre muligheder for at købe nye spillere, og de er med til at betale skat i byen. Det er en kendt sag, at nye spillere er kendt for at flytte til byen.

En ny Sponsor-lounge, hvor 400 lokale og regionale sponsorer kan blive spist af og hygget om, betyder mere end forbedringer for publikum.

Vi går i sort

– Der er uholdbart, at sammenligne stadion-udvidelsen med skolelukninger. Det ligger lige til højrebenet. Vi giver mulighed for at skaffe udvikling for byen. Hvis ikke går vi i sort indenfor fem år.

Jeg har sådan set respekt for, hvis byen vælger en anden vej for udvikling. Men siger man nej til tribunen, så vælger man også fodbolden fra i Næstved. Det er den beslutning, man skal tage, siger Peter Birk Pedersen.