“Fod på Danmark” går igennem Egedal Kommune

Det landsdækkende vandreprojekt har to ruter gennem Egedal i påsken

Vandring er for alle og kræver ikke nogen forudgående erfaring, Hvis du vil afprøve, om det også er for dig, har du en fin mulighed her i påsken, hvor det landsdækkende vandreprojekt Fod på Danmark følger Nordsjællandruten igennem Egedal Kommune.

Tag en ven eller din familie med ud at gå – I risikerer ikke andet end at få rørt jer i den friske luft og få en ny oplevelse, og så er det helt gratis at deltage.

Langfredag, 18. april går turen fra Farum til Stenløse ad Nordsjællandsruten. Her vandrer man langs Farum Sø med et kik til Klaus Nars Ø, gennem Farumgård til Farum Kirke og Bastrup Sø ad Mølleåstien og via Ganløse Eged og Slagslunde, når vi Stenløse St..

Turen er ca. 18 km., man mødes på Farum St. kl. 11.05. og slutter på Stenløse kl. ca. 16.45.

Lørdag 19. april går turen fra Stenløse til Gundsølille ad Nordsjællandsruten. Her går man i smuk natur ned over Værebro Ådal til Gundsømagle Sø, hvor man kan se på fuglelivet. Langs søen er der en spændende labyrint i rørskoven, hvor man kan vandre tørskoet på små broer. Der bliver også set på kalkmalerier i Kirkerup. Turen slutter ved busstoppestedet i Gundsølille og er ca. 11 km.

Starten går fra Stenløse St. kl. 11.20. og slutter i Gundsølille kl. ca. 15:10.

Hvis turene her er for lange, så kig ind på : www.fodpådanmark.dk eller find Fod på Danmark på facebook, der er også kortere ture.