Flot sæsonstart i Tyskland af LB’s U17-spillere

Julie O. Jensen mester i mixdouble

Foto: Jens Buck-Jensen

LB's nyoprykkede spillere i U17-årgangen, Mikkel Enghøj, Sara Lundgaard og Julie O. Jensen, udgjorde en del af det danske landshold, der var udtaget til at repræsentere Danmark ved det store internationale stævne i Langenfeld, Tyskland.

Og de unge LB'ere fik den bedst tænkelige start på den nye sæson, da de trods den stærkt besatte turnering med 64 deltagere i fire af rækkerne formåede at spille sig frem til slutkampene om medaljer – primært i doublerækkerne.

Bedst klarede Julie O. Jensen sig, da hun sammen med Frederik Søgaard Mortensen, Odense, levede op til deres finaleseedning og kom helt til tops i mixdouble efter sejr i tre tætte sæt over det bundseedede britiske par Ben Lane/Jessica Pugh.

I damedouble med 32 deltagere blev det til en tredjeplads sammen med Sara Lundgaard, og samme placering kunne Sara Lundgaard notere sig for i mixdouble sammen med Mikkel Enghøj.

I herredouble blev det til en plads i kvartfinalen for Mikkel Enghøj sammen med Anders Antonsen, AB Aarhus.

I de to singlerækker er der endnu et stykke vej for LB'erne.

Mikkel Enghøj nåede kvartfinalen, mens Sara Lundgaard måtte sige farvel efter ottendedelsfinalen.

I U19-årgangen deltog Mikkel T. Mortensen og Nicolai Worm Carlsen i herredouble, men de formåede ikke at spille sig videre til anden runde, da de tabte deres første kamp i to sæt til et tysk par.