Flot mindedag for Spidsmus

Mikael Lemberg (S) & Peter Lennø (DF), byrådsmedlemmer

Bakkegade 30, 1.th., Hillerød, skriver:

Hillerød Posten skriver tirsdag den 3. juni, at mindedagen for Spidsmus i lørdags (d. 31. maj) gik i sig selv. Det, synes vi, nok er at underkende arrangementets 80 deltagere en smule.

Som det er med den slags internet-baserede begivenheder, varierer antallet af tilmeldte og antallet af rent faktiske deltagere ofte en del. Men at 80 mennesker havde lyst til at bruge en lørdag eftermiddag på at mindes et stykke Hillerød-historie, synes vi faktisk er rigtig, rigtig flot.

Medlemmerne af Facebook-gruppen er nu ganske rigtigt så småt begyndt at sive. Det er en naturlig konsekvens af, at mindedagen har været afholdt. På samme måde må man eksempelvis også gå ud fra, at "Hillerød Open Air"-gruppen på Facebook vil miste medlemmer efter arrangementet har været afholdt.

Herfra skal dog lyde vores store glæde over, at næsten 1.000 tidligere og nuværende Hillerød-borgere gennem de sidste par uger til en afveksling har valgt at rette deres opmærksomhed mod "bistandsklienten frem for bankdirektøren". Historierne om Spidsmus og borgernes varme engagement i "den lille mands sag" er noget af det, der for os gør Hillerød til en helt unik og dejlig by!