Flot fight gav tre point mod Kastrup

Mange afbud og skader hos Taastrup FC gjorde at hjemmeholdet ikke var levnet mange chancer mod et formstærkt Kastrup hold. Men igen, når man mindst venter det, overrasker holdet positivt. Således også i lørdagens kamp, hvor de undertippede spillere leverede kampgejst af guds nåde og hev en velfortjent 2-1 sejr hjem.

I Danmarksseriens pulje 1 er der utrolig stor jævnbyrdighed mellem holdene placeret fra 5 til og med 12. Da 6 hold ud af rækkens 14 må forlade Danmarksserien efter denne sæson, har hver eneste kamp stor betydning. Således også kampen mellem Taastrup og Kastrup, som begge før kampen lå i nærheden af nedrykningsstregen, dog med en beskeden fordel til Kastrup.

Øjensynligt havde spillerne fået indskærpet, at kampen var af stor betydning og at det var nødvendigt med en helt anden indstilling end den der ugen forinden blev vist mod Fredensborg. Fra dommeren fløjtede kampen i gang og til slutfløjtet lød, blev der kæmpet indædt og i perioder også vist godt spil.

Efter en halv times spil kastede Jesper Warni, hurtigt et af sine lange frygtede indkast ind i straffesparksfeltet. Den stærkt spillende Jesper P. havde luret dette og fik perfekt dirigeret bolden i kassen med hovedet. Ganske fortjent fordi Taastrup hele tiden var farlige i deres omstillingsspil og også på trods af at Kastrup ind imellem sværmede betænkeligt om Fuhrmanns mål. Stillingen holdt sig til pausen, på trods af at Kastrup begyndte at udnytte medvinden bedre efter hjemmeholdets scoring.

Håbet var nu at Taastrup i 2. halvleg kunne udnytte medvinden, så spillet ikke kom til at foregå nede i egen zone. Det lykkedes til dels og forhåbningerne om en hjemmesejr steg yderligere da Tobias Lindhardtsen efter et kvarters tid fik bolden ekspederet i mål med et hårdt indersidespark fra tæt hold. Hvis man troede at Kastrup af den grund slog op i banen tog man fejl. De kæmpede nu indædt, ligesom hjemmeholdet og lykkedes med et kvarter igen at bringe sig på 1-2. Herfra og til det befriende dommerfløjt, foregik der den ene slagudveksling efter den anden. Heldigvis var det de undertippede Taastrup drenge, der kunne trække sig tilbage til omklædningsrummet og skråle sejsråbet ud for åbne døre, så også mostanderen ikke var i tvivl om hvem der på dagen havde trukket det længste strå.

Nu venter en ny gyser på næste lørdag kl. 13.00 mod Ballerup ude. Skulle Taastrup FC mod sædvane spille to kampe i træk med fuld fokus, kan holdet måske yde et teknisk velfunderet Ballerup hold kamp til stregen, specielt hvis det lykkes at få et par skadesplagede spillere klar.

Jørn Borup Jensen